Operator Productie

Heb jij ervaring in de productie? Wij zoeken Productiemedewerkers die opgeleid willen worden tot 2e Operator. Lijkt jou dit wat? Sla dan een nieuwe weg in bij ons!

Functieomschrijving

Je komt te werken in standplaats Nijverdal. In de loop van 2022 ontstaan er ook mogelijkheden bij de tweede nieuwe vestiging in Almelo. Het bedrijf produceert o.a. vloeibare producten die aan de lijn in diverse flesjes worden gegoten. Jij houdt dit proces in de gaten, vult de flessen bij, haalt de gevulde flessen van de lijn af en pakt deze in. Deze dozen worden op pallets gestapeld. Tegelijkertijd wordt jij opgeleid tot 2e operator, waarbij jou de kneepjes van het vak worden geleerd. Je houdt hierbij de machines en het productieproces in de gaten. Bij lichte storingen probeer je deze op te lossen of schakel je de hulp van een Allround Operator in. Na een positieve inwerkperiode van 6 maanden krijg jij de mogelijkheid voor een jaarcontract bij het bedrijf zelf.

Wie ben jij?
  • Je bent beschikbaar voor 2- of 3 ploegen;
  • Je bent betrouwbaar en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je bent op zoek naar een baan voor langere tijd;
  • Je spreekt goed tot uitstekend Nederlands.
Wat kun je verwachten?
  • Een fulltime baan;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Tal van doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen;
  • € 1.900 - € 2.400 bruto per maand exclusief ploegentoeslag (afhankelijk van ervaring).
Bedrijfsomschrijving

Een productiebedrijf die diverse vloeibare producten levert aan landen wereldwijd. Dit kunnen flessen en vaten zijn. Zij zijn op zoek naar meerdere productiemedewerkers en logistieke krachten.

Wie zijn wij?

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek.

Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Vacature details

23-06-2022
Nijverdal
Regio Oost,
Industrie,
40 uur

Meer weten over deze vacature?
Jan Pieter Drost
Vestigingsmanager
06-51486666