Folie Herstel Monteur

Ben jij een gedreven medewerker? Heb jij hart voor de zaak en ben je representatief? Werk jij graag in de buitenlucht? Dan is deze vacature iets voor jou!

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het bestaande team, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die graag onderweg zijn om bij klanten op bezoek te gaan. Geen ervaring met de werkzaamheden? Geen probleem! De werkzaamheden leer je on the job.
Dagelijks stap jij in de (wekelijks) gevulde Caddy waarmee je het hele land door reist om klanten te voorzien van nieuwe folie op de kozijnen. Van beschadigde kozijnen tot vernieuwde kleuren en printen, alles wordt door jou opnieuw beplakt.
Kwaliteit is erg belangrijk, daarom is het van belang dat je de werkzaamheden nauwkeurig uitvoert. Stuit je op een onverwachte situatie, dan pak je dit aan door te denken in oplossingen.

Wie ben jij?

Voor deze functie vragen we geen ervaring. In plaats daarvan breng je van nature nauwkeurigheid en precisie met je mee. Ook vind je het geen probleem om in de buitenlucht te werken. Verder ben je niet voor een gat te vangen en kun je oplossingsgericht denken. Ook eerlijkheid staat hoog in het vaandel. Liever zeggen dat je niet weet wat je moet doen en onze expert-meester bellen dan met je armen over elkaar gaan staan. Uiteraard het belangrijkste zijn de klanten. Je gaat hier correct en beleefd mee om. Het werk is zeer flexibel, je bent dus flexibel inzetbaar. Er kunnen lange dagen van huis bij zijn omdat ze door heel Nederland werken.

Wat kun je verwachten?

Wij bieden bij deze opdrachtgever geen baan aan, maar een carrière voor het leven bij een familie bedrijf. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris.
Ben je onervaren? Geen probleem, dan verdien je tussen de €2.200,- en €2.300,- bruto per maand. Ben je al ervaren met dit soort werk, dan is een hoger salaris zeker mogelijk!
Jouw uurloon start vanaf het moment dat je in de Caddy stapt en stopt als je weer thuis bent.
Vrijheid om je uren te maken binnen 4 dagen, dan heb je op vrijdag een dag vrij, wel zo eerlijk.

Bedrijfsomschrijving

Voor verwerking van folies op kunststof kozijnen zijn klanten bij hun aan het juiste adres. Of het gaat om het herstellen van schade of het veranderen van een kleur, adviseren en monteren zijn de dagelijkse kost. Vakkundig, betrouwbaar, eerlijk geprijsd en met de beste service.

Wie zijn wij?

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek.

Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Vacature details

20-09-2022
Hengelo
Regio Oost,
40 uur

Meer weten over deze vacature?
Stefan Brink
Recruiter
06-58963366