Operator

Ben jij diegene die op zoek is naar een afwisselende en uitdagende functie in de foodbranch, waar geen dag hetzelfde is? Heb jij affiniteit met techniek of wil je hierin door ontwikkelen? Neem jij initiatief en ben je stressbestendig en nauwkeurig? Bezit je over goede communicatieve vaardigheden en een flink portie humor? Dan ben jij de match voor onze opdrachtgever!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

De afdeling Productie heeft als doel om de ontvangen producten binnen een beperkte tijd gereed te maken voor een doorzending naar de afdeling Expeditie. De productieafdeling is verantwoordelijk voor het tijdig afroepen van hoofdproducten en ondersteunende producten bij diverse leveranciers en voor het ontvangen, controleren, bewerken, verpakken en etiketteren van de ontvangen producten. Als Operator bedien je de gehele lijn en zorg je ervoor dat onze klanten tevreden zijn.
 
Wat vragen wij?

- Je beschikt over een opleiding op MBO 3 niveau
- Technische kennis van machines 
- Ervaring in de levensmiddelen/productie
- Kennis van regelgeving op het gebied van hygiene en kwaliteit 
- Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 

Waar jij gaat werken

Aan de slag bij FlexVisie Uitzenden? Dan kom je te werken bij hét uitzendbureau van Twente voor logistiek, transport, productie en schoonmaak. Met een nuchtere blik en passie voor ons vak maken wij de match tussen mens en werk. Dienstverlening met oog voor de mens: dat is waar wij voor staan.

Om echt een goede match te kunnen maken, is aandacht van belang. Daarom luisteren we goed naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Ook zijn opleiding, job coaching en persoonlijke begeleiding onze pijlers om te zorgen voor de optimale match tussen mens en baan.

Solliciteer op de vacature: Operator

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen voor sollicitatie doeleinden.

Vacature details

08-09-2021
Bunschoten Spakenburg
Regio Noord, Regio Oost, Regio Zuid, Regio West,
Productie,
38 uur
mbo,
Tijdelijk, met kans op vast,

Meer weten over deze vacature?
Frank van Elst
Accountmanager
06-82053234