Vrachtwagenchauffeur CE

Voor onze opdrachtgever zoeken we een klantvriendelijke en representatieve vrachtwagenchauffeur CE. Je bent stressbestendig en hebt de nodige kilometers gereden. Verder vind je het leuk om contact te maken met klanten en je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken. Je bent wel toe aan een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Hou je bovendien van afwisseling en ben je graag nationaal of internationaal onderweg met meerdere tussenstops, dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Als vrachtwagenchauffeur CE ben jij zowel nationaal als internationaal inzetbaar. In je vrachtwagen ben je onderweg naar diverse plaatsen om goederen te vervoeren of op te halen. Geen route is hetzelfde, dat maakt jouw baan ook zo afwisselend! Jij weet precies wat klanten van je verwachten en zet graag dat stapje meer.

Wie ben jij?

  • Je hebt een passie voor je werk en hebt een geldig CE-rijbewijs + Code 95;
  • Je vindt het geen probleem om meerdere stops te maken;
  • Je deinst niet terug voor rijden met groot materieel of lengtegoederen;
  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je bent klantvriendelijk, flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Jij kan niet wachten om aan het werk te gaan.

Wat kun je verwachten?

  • Een gave baan bij een mooi bedrijf dat goed is voor het personeel; Wij bieden een tijdelijk dienstverband met vaste uren, met uitzicht op een vast dienstverband;
    - Een goed salaris met toeslagen en vergoedingen (D-6 voor ervaren chauffeurs);
  • Goede ontwikkelmogelijkheden, waaronder het volgen van trainingen en cursussen;
  • Een eigen set werkkleding.

Wie zijn wij?

Aan de slag bij FlexVisie Uitzenden? Dan kom je te werken bij hét uitzendbureau van Twente voor logistiek, transport, productie en schoonmaak. Met een nuchtere blik en passie voor ons vak maken wij de match tussen mens en werk. Dienstverlening met oog voor de mens: dat is waar wij voor staan.
Om echt een goede match te kunnen maken, is aandacht van belang. Daarom luisteren we goed naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Ook zijn opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding onze pijlers om te zorgen voor de optimale match tussen mens en baan.

Solliciteer op de vacature: Vrachtwagenchauffeur CE

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen voor sollicitatie doeleinden.

Vacature details

13-11-2021
Enschede
Regio Oost,
Chauffeurs, Logistiek,
vmbo, havo/vwo, mbo,
Tijdelijk, Tijdelijk, met kans op vast,

Meer weten over deze vacature?
Flexvisie Uitzenden
HRM